مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر کشور گفت: یکی از مولفه‌های تحقق عدالت اجتماعی، گسترش چتر بیمه‌ای است‌ و امامین انقلاب نگاه ویژه به قشر روستاییان و عشایر داشته و دارند.
کد خبر: ۱۱۱۰۸۹۵
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۸ 18 June 2023

 


به گزارش تابناک مرکزی، بیت‌اله برقراری در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان مرکزی در اراک، افزود:توجه به اصل سرمایه‌گذاری بنیادی، خروج از بنگاه‌داری و حرکت به سمت سهام‌داری یکی از برنامه‌های مهم این صندوق است که دولت نیز بر آن تاکید دارد.
وی یادآورشد: بیمه‌های اجتماعی از اهیمت ویژه برخوردار است و هرچه در حوزه‌های اجتماعی کار شود، کارآمدی بیشتر و رضایتمندی بیشتر می‌شود.
وی بیان کرد: این صندوق تابعه وزارت تابعه تعاون، کار و رفاه اجتماعی است و رسالت این صندوق بیمه کشاورزان و روستائیان و عشایر و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر است اما طبق قانون می‌توان مشاغلین فصلی، رانندگان و نظام مهندسی کشاورزی را بیمه کرد.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر کشور ادامه داد: در حوزه کشاورزی ۱۰ شغل زیرمجموعه وجود دارد که می‌توان بیمه کرد.
برقراری اظهار کرد: جامعه هدف این صندوق حدود ۳۰ میلیون نفر است و شرایط از سن قانون کار از ۱۸ سالگی تا ۵۰ سالگی بر اساس احکام دایمی مجلس شورای اسلامی است.
وی گفت: آمار دایم این صندوق ۱۰ میلیون نفر است و این صندوق مولود نظام مقدس جمهوری اسلامی است.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر کشور اضافه کرد: یکی از مولفه‌های تحقق عدالت اجتماعی، گسترش چتر بیمه‌ای است‌ و امامین انقلاب نگاه ویژه به قشر روستاییان و عشایر داشته و دارند.
برقراری یادآور شد: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر ۱۰ درصد سهام پالایشگاه شازند را یک هفته قبل از سال جدید به مبلغ ۲۸ هزار میلیارد تومان خریداری کرد و یک‌هزار میلیارد تومان هم در سنوات گذشته در این استان سرمایه‌گذاری کرد.
برقراری عنوان کرد: توجه به اصل برابری در این صندوق مورد توجه جدی است و سطوح این صندوق هشت‌گانه شده است.
وی گفت: ۵۵۰ هزار بیمه شده جدید در دولت سیزدهم جذب شده و در ۱۶ سال قبل از دولت، یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر جذب این صندوق شده بودند.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر کشور افزود: دولت سیزدهم اهتمام ویژه به این صندوق دارد.
برقراری بیان کرد: با هوشمندی، پاکدستی و کارآمدی می‌شود کارهای بزرگی انجام داد.
وی تصریح کرد: بودجه این صندوق یک‌هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بود که به چهار هزار میلیارد تومان افزایش یافته کگو بیانگر رشد ۶۴ درصدی است.
 استاندار مرکزی هم بر ضرورت به کارگیری تمام ظرفیت‌ها در تولید و بهره‌وری تاکید کرد.
 فرزاد مخلص‌الائمه افزود: دستگاه‌های اجرایی این استان بهره‌وری را در اولویت نقشه تحولی خود قرار دهند.
وی یادآورشد: راه نجات عقب‌افتادگی‌های گذشته که با نقطه مطلوب فاصله دارد، توجه به بهره‌وری است.
استاندار مرکزی ادامه داد: تجهیزات فرسوده نیز بر بهره‌وری تاثیرگذار است و ساماندهی این مهم با افزایش تولیدات و سرمایه انجام می‌شود.
مخلص الائمه در بخش دیگری از سخنانش به جایگاه مناسب استان مرکزی در تولید انرژی‌های تجدیدپذیر پرداخت و گفت: صنعتگران باید تشویق به ایجاد تولید انرژی‌های تجدیدپذیر شوند، زیرا این مسیر هم برای آنها سودآوری دارد و هم آنها را از مشکلات کمبود برق رها می‌کند.
مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای باختر هم گفت: نیروگاه‌های خورشیدی زیر ۲۰۰ کیلووات که نیروگاه‌های انشعابی پشتیبانی پنج کیلوواتی است، در ابتدای سال سه هزار و ۷۳۳ مورد در استان مرکزی بود که پیش‌بینی شده در پایان سال به ۱۱ هزار و ۲۲۲ مورد برسد.
 مجتبی داودآبادی افزود: پیش‌بینی شده یک‌هزار و ۵۰۰ نیروگاه پنج کیلوواتی در استان مرکزی ایجاد شود و در این خصوص سیاست‌های تشویقی خوبی در نظر گرفته شده است.
وی بیان کرد: نصب پنل خورشیدی برای ادارات دولتی به میزان ۲۰ درصد مصرف آنها از دیگر برنامه‌ها است و پیش‌بینی شده ۳۴۸ کیلووات از این طریق محقق شود.
مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای باختر ادامه داد: ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی با ظرفیت ۱۰۹ مگاوات در شهرستان محلات توسط شرکت تامین انرژی مانا در دست انجام است.
داودآبادی اظهار کرد: بر اساس اعلام سرمایه‌گذار، فاز اول این نیروگاه با ظرفیت ۲۰ مگاوات تا پایان سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد.
وی گفت: شناسایی ساختگاه‌های مستعد ایجاد نیروگاه خورشیدی و انجام مطالعات جامع شبکه برای نقاط دارای اولویت و ساختگاه نیروگاه‌های تجدیدپذیر از جمله اقدامات انجام شده است.
مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای باختر ادامه داد: تشکیل ستاد ویژه انرژی‌های تجدیدپذیر با محوریت ایجاد و توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر و پاک در راستای کاهش مصرف سوخت و کاهش آلودگی هوا در استان مرکزی از دیگر اقدامات صورت گرفته است.
وی تصریح کرد: انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین استانداری مرکزی و سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر کشور در خصوص توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در سطح استان مرکزی بخش دیگری از اقدامات است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: استان مرکزی در ارزش افزوده سال ۹۹ کشور، رتبه ۱۴ تا ۱۵ کشور را داشت.
نوربخش عسگری افزود: در این سال، سهم استان مرکزی در بخش کشاورزی در کشور، ۲ و ۲ درصد، در معدن یک و هفت دهم درصد، صنعت سه و ۸۷ دهم درصد، ساختمان یک و ۳۱ دهم درصد و خدمات یک و ۸۴ دهم درصد است.
وی بیان کرد: بیشترین سهم ارزش افزوده شهرستان‌های استان با ۳۰ و ۴۳ صدم درصد در اراک، ۲۱ و هفت صدم درصد در ساوه و ۱۸ و ۶۴ صدم درصد در شازند است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان مرکزی ادامه داد: شهرستان اراک با وجود صنعتی بودن جایگاه خود را در بخش صنعت به بخش خدمات داده و بخش خدمات به طور نسبی بهتر از سایر بخش‌ها است.
عسگری اظهار کرد: در صورتیکه بتوان این شهرستان را به سمت صنعت حرکت داد، باید ظرفیت‌های خالی صنایع آن از طریق استقرار صنایع با فناوری بالا که ارزش افزوده بیشتری دارد، حایگزین شود.
وی گفت: شهرستان‌های ساوه و زرندیه در بخش کشاورزی پیش‌رو است و لزوم بهره‌وری آب در این مناطق با توجه به بحرانی بودن مناطق، امری ضروری است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان مرکزی افزود: مطالعات توسعه شهرستان‌ها باید با توجه به موضوع رشد مورد توجه قرار گیرد که این مهم در این سازمان در حال انجام است‌.
در سومین نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان مرکزی در راستای برنامه‌های عملیاتی دستگاه‌های اجرایی در راستای تحقق شعار سال و ارایه سیاست‌های تشویقی در رابطه با تولید برق از طریق انرژی‌های پاک بحث و تبادل نظر شد.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار